Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Καταδικάστηκε ο παιδόφιλος που βίαζε κατ' εξακολούθηση την 13χρόνη κόρη της συζύγου του..από το 2005 έως το 2009..Μέχρι τώρα κυκλοφορούσε ελεύθερος..

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 τελεσιδίκησε η υπόθεση ύστερα από πολλές αναβολές και ο βιαστής ανήλικης μη συμπλήρωσης τα 13 έτη επιτέλους οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

Ποιο συγκεκριμένα


στις 3 Ιουνίου 2013 έλαβε χώρα εκδίκαση υπόθεσης στο Α΄ πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Αθηνών, για τις κάτωθι κακουργηματικές πράξεις.

1. Βιασμός κατ' εξακολούθηση

2. Αποπλάνηση παιδιού μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση

3. Κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση τελεσθείσα από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο.

Στο κατηγορούμενο επιβλήθηκε συνολική ποινή για τις ανωτέρω πράξεις εννέα ετών κάθειρξης, τονίζεται ότι έως τότε ήταν ελεύθερος.

Από την επ' ακροατηρίω διαδικασία απεδείχθη πως ο κατηγορούμενος από το Φεβρουάριο του 2005 έως τον Ιούλιο του 2009 προέβαινε σε παρά φύση, κατά φύση ασέλγεια καθώς και εν γένει σε ασελγείς πράξεις κατ' εξακολούθηση εις βάρος της ανήλικης κόρης της συζύγου του. Μάλιστα, κατά την τέλεση της πρώτης ασέλγειας, η οποία ήταν παρά φύση, η ανήλικη δεν είχε συμπληρώσει καν το 13ο έτος της ηλικίας της.

Σε πρώτο βαθμό, το Τριμελές Εφετείο Κακ/των Αθηνών είχε επιβάλει για τα ανωτέρω αδικήματα στον κατηγορούμενο συνολική ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών, η οποία ουδέποτε όμως εκτελέστηκε διότι η έφεση που ασκήθηκε είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Πλέον, μετά την έκδοση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου, ο κριθείς ως ένοχος οδηγήθηκε στις φυλακές.

Όπως προέκυψε από την επ' ακροατηρίω διαδικασία ο ανωτέρω επιδείκνυε παιδική πορνογραφία στο ανήλικο θύμα στην οποία προφανώς συμμετείχε 
(ο κατηγορούμενος) και της έλεγε να μην ανησυχεί διότι 'δεν ήταν η μόνη, υπήρχαν και άλλα παιδάκια'!!!'

Για τους ανωτέρω λόγους αλλά και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του δράστη σε άλλες αξιόποινες πράξεις, έχει ζητηθεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Τονίζεται ότι ο δράστης ήταν έλληνας κάτοικος του Μεγάλου πεύκου ενώ το ανήλικο θύμα αλλοδαπής καταγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου